Meer informatie?

Catering is maatwerk… heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust even contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Wat klanten over ons zeggen

Wij ontvangen graag reacties en ervaringen van onze klanten om de kwaliteit van onze diensten te kunnen waarborgen. Natuurlijk horen wij graag of u tevreden bent over ons, maar wij horen ook graag eventuele verbeterpunten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Hartelijk dank voor uw reactie in ons gastenboek. Het bericht wordt pas zichtbaar nadat deze beoordeeld.
39 berichten.
Carl & Daniëlle Maas heeft geschreven op 20 mei 2015 om 12:18
Een half jaartje geleden maakten wij kennis met Karel in de kookstudio van DOSIS in Waalwijk. Dat was onze eerste positieve ervaring met CuHaBo Catering. Twee weken geleden is Ronald bij ons thuis geweest om voor ons en 4 vrienden te koken. Het was een topavond!

Ronald is een hele aardige vent, kookt heerlijk, de wijn was goed en als hij klaar is, is alles ook opgeruimd :-). Bedankt Ronald!

- Carl & Daniëlle Maas -
TV Oosterplas heeft geschreven op 19 maart 2015 om 12:19
Zondag 15 maart aan het einde van de finaledag van "ons eigen Davis Cup toernooi" heeft CuHaBo Catering een pracht van een 'curry-buffet' geserveerd.

Ook de wens om zelf (de organisatoren van dit toernooi) een stukje "live-cooking" te doen is door hen perfect ingewilligd. Er werd één gerecht live klaargemaakt middels een grote wok en wokbrander.

Super voorbereid en uitgevoerd tegen een redelijke prijs!!
Jan Willem Scheffers | SPM Shoeters Den Bosch heeft geschreven op 20 februari 2015 om 12:51
Wij, SPM Shoeters Den Bosch, werken nu 2 seizoen met CuHaBo Catering uit Den Bosch die zich dit jaar ook als partner aan ons verbonden heeft. Partner wordt je niet zomaar en dit geeft aan hoe tevreden wij, maar zeker ook, onze leden zijn over de dienstverlening van CuHaBo Catering.

Betrouwbaar, flexibiliteit en kwaliteit zijn absolute kenmerken voor Karel en Ronald. Wij zijn dan ook meer dan tevreden over ons partnership en hebben veel vertrouwen in de continuïteit van samenwerken.

Jan Willem Scheffers | SPM Shoeters Den Bosch
Rowan van Drunen heeft geschreven op 20 februari 2015 om 12:20
Op 31 oktober mogen genieten van een geweldig leuke kookworkshop van CuHaBo Catering. De locatie alleen al ademt sfeer en gastvrijheid uit. We werden door Ronald op zeer gemoedelijke wijze ontvangen met een lekker aperitiefje met amuse. Ook het gezelschap zorgde voor een gezellige ontspannen sfeer.

Na dit mooie ontvangst werden er groepjes gevormd waarbij jezelf keuze had wat je wou maken. Er waren mooie kookboekjes waarin er duidelijk stond beschreven hoe je te werk moet gaan. Ronald gaf op zeer professionele wijze uitleg en stond klaar voor al je vragen. Ronald wist ook goed zijn aandacht over de verschillende groepjes te verdelen. Het menu was goed op elkaar afgestemd. Toen we de mise on place klaar hadden konden we aan een prachtig gedekte tafel plaats nemen.

Hierna hebben we heerlijk gedineerd en mocht je je eigen gang nog afwerken. Hierbij werd een fantastisch mooi wijnarrangement geserveerd met wijnen die prima op de gerechten waren afgestemd. Hierin kregen we ook uitleg van een wijnexpert. Het diner werd afgesloten met een heerlijk kopje koffie. Zelfs over de afwas hoefde je je geen zorgen te maken. Dit werd voor je gedaan zodat je heerlijk kon tafelen onder een heerlijk diner met fantastische wijnen en een leuk gezelschap.

Kortom zeker voor herhaling vatbaar! Ronald en Karel, bedankt!

- Rowan van Drunen -