Meer informatie?

Catering is maatwerk… heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust even contact met ons op.

Wij adviseren u met plezier!

Genieten van catering op maat met pure smaak!

CuHaBo Catering is een cateringbedrijf werkzaam in de regio van Den Bosch, met een vernieuwende frisse kijk op exclusieve catering op maat.

Wij combineren ambachtelijke technieken met onze passie en gebruiken alleen de beste ingrediënten om uw zintuigen te prikkelen. Zo ontstaan er telkens weer verrassende smaakcombinaties en prachtige creaties van pure, eerlijke gerechten waarbij de smaak optimaal tot zijn recht komt.

Doordat wij, indien nodig, samen werken met verschillende partijen die allemaal specialisten zijn op hun eigen vakgebied kunnen wij ieder evenement tot in de kleinste details verzorgen waarbij wij altijd de regie in eigen hand houden.

CuHaBo Catering is volledig self-supporting en kookt op iedere gewenste locatie voor catering op maat. We ontzorgen u volledig van serveerster, borden, bestek, tafellinnen tot glazen aan toe, zodat u kunt genieten samen met uw gasten.

De mogelijkheden vindt u hieronder:

Ga voor meer informatie, over de verschillende cateringmogelijkheden op maat, naar onze contactpagina. Wij staan u graag te woord met al uw vragen en voorzien u graag van een passend advies op gebied van de catering voor uw feest of evenement!