Meer informatie?

Catering is maatwerk… heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust even contact met ons op.

Wij adviseren u met plezier!

Haal de masterchef in jezelf naar boven

Als geen ander weten wij dat koken niet alleen leuk is, maar vooral teamwork. Bij ons KookLAB073, een kookstudio in Empel/Den Bosch komen beiden samen. Onze specialisten staan voor jullie klaar om met hun kennis, kunde en de nodige gezelligheid jullie een meer dan geslaagde dag te bezorgen. Wie weet ontdekt een van jullie wel de masterchef in zichzelf.

Grote variatie kookworkshops

Van koken op sterrenniveau tot het maken Asian Streetfood, we hebben een grote variatie aan kookworkshops; er is voor ieder wat wils bij kookstudio KookLAB073. Samen met verschillende koks, met ieder zijn of haar specialiteit, bieden we een groot scala workshops aan. Wij leren je graag ‘over de grens koken’.

De kookstudio van KookLAB073

Onze gezellige kookstudio is industrieel ingericht, vrij in te delen, maar bovenal van alle gemakken voorzien. Er is ruimte om met 8 tot 30 personen lekker te kokkerellen.

Niet onbelangrijk

Onze kookstudio in Empel/Den Bosch is met auto en OV goed te bereiken. Daarnaast beschikken wij achter ons pand over een groot parkeerterrein om jullie auto’s te parkeren.

Info kookavond bestaat uit?

  • Kookclinic 4-gangen menu en koffiegarnituur
  • Welkomst drankje met amuse
  • Drankarrangement
  • Receptenboekje
  • Huur locatie
  • Begeleiding van onze chef
  • De duur van de kookclinic is ongeveer 5 uur

Aanvang kookclinic en invulling menu is in overleg. De kosten van een kookclinic bedragen €77,50 excl. BTW per persoon vanaf 8 personen.

Meer weten?

Hebben jullie zin in een leuke, lekkere en leerzame avond? Neem dan contact met ons op via 06-29073777 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig als mogelijk contact met je op.