Kookstudio ‘KookLAB073’

Haal de masterchef in jezelf naar boven

Als geen andere weten wij dat koken is niet alleen leuk, maar vooral teamwork is. Bij ons KookLAB073 komen beiden samen. Onze specialisten staan voor jullie klaar om met hun kennis, kunde en de nodige gezelligheid jullie een meer dan geslaagde dag te bezorgen. Wie weet ontdekt een van jullie wel de masterchef in zichzelf.

Grote variatie kookworkshops

Van koken op sterrenniveau tot het maken Asian Streetfood, er is voor ieder wat wils bij kookstudio KookLAB073. Samen met verschillende koks, met ieder zijn of haar specialiteit, bieden we een groot scala workshops aan. Wij leren je graag ‘over de grens koken’.

De kookstudio van KookLAB073

Onze gezellige kookstudio is industrieel ingericht, vrij in te delen, maar bovenal van alle gemakken voorzien. Er is ruimte om met 8 tot 30 personen lekker te kokkerellen.

Niet onbelangrijk

Onze kookstudio is met auto en OV goed te bereiken. Daarnaast beschikken wij achter ons pand over een groot parkeerterrein om jullie auto’s te parkeren.

Meer weten?

Hebben jullie zin in een leuke, lekkere en leerzame avond? Neem dan contact met ons op via 06-29073777 of via vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig als mogelijk contact met je op.