Karel Boonzaaijer

CuHaBo Catering: Culinair Hardwerkende Bourgondiërs

MEDE-EIGENAAR & KOK

Karel Boonzaaijer

Karel Boonzaaijer heeft in 1988 zijn studie ‘restaurant kok’ afgerond. Na zijn opleiding vertrok hij naar de Verenigde Staten waar hij enkele jaren werkte in het ‘Waldorf-Astoria Hotel’ in New York, Verenigde Staten.

Verder ontwikkelde Karel zijn deskundigheid op het Cruiseschip de “New Amsterdam” van de Holland-Amerika-line, hotel Victoria op Ibiza (Spanje) en in ‘De Hoefslag’ in Bosch en Duin.

Dominic Scott

MEDE-EIGENAAR & KOK

Ronald Kerklaan

Ronald Kerklaan werkte een deel van zijn opleiding met Herman den Blijker en bij het twee-sterren restaurant  ‘de Zwethheul’ in Delft en is chef-kok geweest bij restaurant de Harmonie’ in Rotterdam.

Daarnaast heeft hij 9 jaar gewerkt bij de ‘ISPC horeca groothandel’ waar hij onder andere inkoper verse producten is geweest op het beroemde ‘Rungis in Parijs’.

De rest van het CuHaBo team

Naast de twee oprichters Karel Boonzaaijer en Ronald Kerklaan, bestaat het vaste team uit ervaren koks en leerling-koks en bedienend personeel

Wij voorzien in koks op locatie en bedienend personeel voor elk feest of evenement. Ons toegewijde team staat garant voor uitstekende service en culinaire hoogstandjes, afgestemd op uw wensen en behoeften.

Kom je bij ons werken?

Wij komen altijd graag in contact met koks-, leerling koks & bedienend personeel. Laten we kennis maken!

    Je naam (verplicht)

    Je e-mailadres (verplicht)

    Je telefoonnummer (verplicht)