Karel Boonzaaijer

CuHaBo Catering: Culinair Hardwerkende Bourgondiërs

MEDE-EIGENAAR & KOK

Karel Boonzaaijer

Karel Boonzaaijer heeft in 1988 zijn studie ‘restaurant kok’ afgerond. Na zijn opleiding vertrok hij naar de Verenigde Staten waar hij enkele jaren werkte in het ‘Waldorf-Astoria Hotel’ in New York, Verenigde Staten.

Verder ontwikkelde Karel zijn deskundigheid op het Cruiseschip de “New Amsterdam” van de Holland-Amerika-line, hotel Victoria op Ibiza (Spanje) en in ‘De Hoefslag’ in Bosch en Duin.

Dominic Scott

MEDE-EIGENAAR & KOK

Ronald Kerklaan

Ronald Kerklaan werkte een deel van zijn opleiding met Herman den Blijker en bij het twee-sterren restaurant  ‘de Zwethheul’ in Delft en is chef-kok geweest bij restaurant de Harmonie’ in Rotterdam.

Daarnaast heeft hij 9 jaar gewerkt bij de ‘ISPC horeca groothandel’ waar hij onder andere inkoper verse producten is geweest op het beroemde ‘Rungis in Parijs’.