Meer informatie?

Catering is maatwerk… heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust even contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Maaspoort Horeca

CuHaBo Catering verzorgt onder de naam Maaspoort Horeca alle catering voor vergaderingen, sportevents en evenementen in de Maaspoorthallen in ‘s-Hertogenbosch. Graag vergaderen of een zakelijke meeting houden binnen een accommodatie waar je een topsportklimaat ervaart? Laat bijvoorbeeld een topsporter je teamvergadering bijwonen of ga tussen een meeting door een sportactiviteit met je team beoefenen.

BUSINESS ARRANGEMENTEN

Binnen arrangementen biedt de Maaspoort bedrijven originele vergader- en congresmogelijkheden. Sportief of juist informatief, in training- of plenaire setting, een clinic of sportieve activiteit in de hal. Alles is mogelijk! Alle business arrangementen kunnen worden verzorgd met catering op maat. Als partner van de Maaspoort verzorgen wij lunch, diner, borrel, een buffet of een geheel verzorgde feestavond.

VERGADEREN EN ARRANGEMENTEN

De Maaspoort is de multifunctionele accommodatie voor onder andere vergaderingen, trainingen en presentaties. Een verrassende locatie waar alles kan en jouw evenement een unieke beleving wordt.

Door de uitstekende service, centrale ligging, sportieve omgeving en uitgebreide mogelijkheden vind je bij de Maaspoort alle ingrediënten die jouw vergadering, presentatie of bedrijfsevent tot een ongeëvenaard succes maken!

Alles wordt onder één dak geregeld. In combinatie met een uitstekende catering, verzorgd door Maaspoort Horeca. Smaakvol, verantwoord en altijd bereid met verse streek- en seizoensproducten.