Meer informatie?

Catering is maatwerk… heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust even contact met ons op.

Wij adviseren u met plezier!

Kookworkshop 4-gangen diner

Een heel leerzaam, maar vooral ook smakelijk en gezellig (bedrijfs)uitje…

Wij ontvangen u graag onder het genot van een heerlijke amuse en een drankje. Als we klaar zijn met borrelen legt onze chef het menu en de ingrediënten aan de hele groep uit.

Er wordt gewerkt met kersverse (seizoens)producten, die op pure en ambachtelijke wijze worden verwerkt in de verschillende gangen. Wij stellen een uitgebreide kookworkshop van 4-gangen samen naar het niveau en smaak dat gewenst wordt!

De bereiding van de gerechten van het menu wordt verdeeld over de verschillende deelnemers van de kookworkshop zodat iedereen actief meedoet aan de clinic. Wanneer de mise en place klaar is gaan we met alle deelnemers aan tafel om het resultaat van de clinic te proeven!

Iedere groep serveert het gerecht dat zij gezamenlijk voorbereid hebben. Uiteraard krijgt u de recepturen mee naar huis zodat u uw gasten een volgende keer een culinaire verrassing kunt voorschotelen. Wij leveren maatwerk, dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

Voor onze kookworksohps maken wij gebruik van verschillende kookstudio’s in de omgeving van Den Bosch. Wij informeren u graag over de mogelijke locaties.

Wanneer u de beschikking heeft over een iets ruimere keuken is het vaak ook mogelijk om op uw eigen locatie een kookclinic te volgen. Wij nemen dan alle benodigde materialen mee om te koken.

Neem voor meer informatie over kookclinics contact met op!