Meer informatie?

Catering is maatwerk… heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust even contact met ons op.

Wij adviseren u met plezier!

CATERING BEDRIJVEN

CuHaBo Catering biedt een uitgebreide en professionele cateringservice voor bedrijven, ideaal voor zakelijke lunches, vergaderingen, bedrijfsfeesten, en recepties. Onze diensten zijn volledig op maat, waarbij wij de wensen van de klant grondig bespreken om de perfecte culinaire ervaring te creëren.

catering voor bedrijfsfeesten & recepties

Of het nu gaat om een zakelijke lunch, compleet verzorgde BBQ op locatie, een uitgebreid warm en koud buffet, een uitgebreid bedrijfsdiner, een stijlvol walking dinner, of verfijnde fingerfood hapjes op locatie, CuHaBo Catering staat garant voor kwaliteit en smaak.

Wij begrijpen dat elke zakelijke gelegenheid uniek is en bieden daarom flexibele oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Onze toegewijde teamleden werken nauw samen met u om elk detail te perfectioneren, zodat uw evenement vlekkeloos verloopt.

catering voor zakelijke lunches & vergaderingen

CuHaBo Catering biedt professionele cateringservices op locatie voor zakelijke lunches en vergaderingen. Met een breed scala aan culinaire opties en aandacht voor detail zorgen we voor een smaakvolle en efficiënte ervaring, perfect afgestemd op uw zakelijke behoeften. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

kookworkshop met collega’s

Daarnaast bieden wij in onze moderne kookstudio Kooklab 073, de mogelijkheid tot kookworkshops voor groepen collega’s. Dit is een uitstekende manier om teambuilding te bevorderen en tegelijkertijd te genieten van een leuke en leerzame culinaire ervaring.

CuHaBo Catering staat bekend om haar professionaliteit, creativiteit en aandacht voor detail. Wij zijn er trots op om uw betrouwbare partner te zijn bij het verzorgen van alle aspecten van uw bedrijfscatering, en streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen bij elk evenement.