Meer informatie?

Catering is maatwerk… heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust even contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Buffetten voor iedere gelegenheid

Wij leveren een ruime keus aan warme en koude buffetten voor iedere gelegenheid bij u thuis of op locatie. De buffetten worden geleverd inclusief brood en boter. Indien gewenst kunnen wij het serviesgoed ook meeleveren voor € 1,95 per persoon.

Deze buffetten zijn te bestellen voor minimaal 6 personen.

Hieronder enkele ideeën van de mogelijkheden van warme en koude buffetten die wij u kunnen bezorgen. Alle ingrediënten worden op pure en ambachtelijke wijze bereid!

Provençaals Buffet € 21,50 per persoon

  • Carpaccio van ossenhaas met truffeldressing en Parmezaan
  • Salade van dragon gemarineerde kip en mango
  • Diverse gerookte vissoorten
  • Huzarensalade met Hollandse vleeswaren
  • Salade van asperges, gestoomde krieltjes, ei en boerenham
  • Aardappelgratin met gruyère
  • Geroosterde vergeten groenten
  • Rollade van hoender met paddenstoelensaus
  • Drie koude sauzen
  • Kruidenboter
  • Stokbrood

Mediterraans Buffet € 25,00 per persoon

  • Met dille gemarineerde gravad lachs op zoetzure venkelsalade
  • Tataki van tonijn met kikkoman-stroop en gerookte wasabi mayonaise
  • Carpaccio van Ossenhaas met truffeldressing en Parmezaan
  • Gerookte en gemarineerde rib-eye op aardappel-truffelsalade
  • Salade van geroosterde vergeten groenten
  • Salade van gemarineerde venkel met gamba’s en sinaasappel
  • Gedroogde rode bietensalade met feta en Vadouvan
  • Carpaccio van coeur de boeuf tomaat met gepofte wilde rijst
  • Boeuf bourguignon
  • Mousseline van aardappel
  • Ratatouille
  • Gegrilde huisgerookte zalm met beurre-blanc-saus
  • Drie koude sauzen
  • Twee soorten tapenades en kruidenboter
  • Stokbrood en huisgemaakt gevuld brood

Bourgondisch Buffet € 21,50 per persoon

  • Salade van geroosterde aardappels met boeren kwark en lente-ui
  • Salade van knolselderij, parelhoender en noten
  • Brabantse rundvleessalade
  • Ambachtelijke paté met gelei van La Trappe
  • Mousse van Maaspaling met koude bloemkool-salade
  • Pastasalade met geroosterde courgette, geitenkaas en noten
  • Huisgerookte zalm met Helvoortse aspergesalade (seizoen) of gepofte pastinaak
  • Brabantse stoofschotel van Maas en IJssel rund met venkel en paprika
  • Twee bereidingen van zalm met een saus van bieslook
  • Warme gegrilde vergeten groente
  • Huis gekonfijte Heijdehoeve varkensspeklapjes
  • Drie koude sauzen
  • Kruidenboter
  • Diverse ambachtelijke broodsoorten zoals karnemelkbrood, bierbrood en apostelbrood

Hapjes buffet € 21,75 per persoon

  • Roergebakken groene asperges met gedroogde tomaatjes en San Daniel Ham
  • Bombe van huisgerookte zalm met forelmousse en sepia kroepoek
  • Vitello tonato
  • Tartaar van ossenhaas met crème van zacht gegaarde eidooier en zoetzure rode ui
  • Bavarois van geitenkaas met verse vijgen, olijven en baby-courgette
  • Blanquette de veau met salie
  • Crème van gepofte zoete aardappel
  • Gratin van gegrilde groenten en verse kruiden
  • Gamba’s met limoen, knoflook en courgette
  • Drie koude sauzen
  • Kruidenboter
  • Stokbrood en huisgemaakt gevuld brood

Tapas Buffet € 22,00 per persoon

  • Gemarineerde olijven, chorizo en venkelsalade
  • Bavarois van avocado met gerookte zalm
  • Mousse van geitenkaas met baby-courgette, verse vijgen, olijven en verse kruiden
  • Gemarineerde mosselen en scheermessen
  • Courgette gevuld met kruiden tabouleh
  • Plankje charcuterie met diverse Italiaanse vleeswaren
  • Wraps gevuld met gebraden hoenderfilet, zongedroogde tomaat en rucola
  • Zoete aardappel kokos-soepje
  • Gemarineerde gehaktballetjes met rode paprika, peppadews en gefrituurde kappertjes
  • Aardappel-tortilla met paprika, ui en groene kruiden
  • Mini scampi’s, gebakken gamba’s en kokoscurry
  • Mini quiche met baby-groenten
  • Drie soorten tapenades
  • Diverse ambachtelijke broodsoorten zoals vloerbrood, ciabatta en Turks breekbrood

Maar kijk ook eens naar:

Shared dining € 42,00 per persoon

  • Tataki van tonijn met gerookte wasabi mayonaise en stroop van Japanse soja
  • Carpaccio van Ossenhaas met truffeldressing, rucola, pijnboompitjes en Grana Padano
  • Salade van Coeur de Boeuf tomaat met basilicum en buffel mozzarella
  • Cristini’s met tomaten, basilicum salsa
  • Charcuterie plateau
  • Rillette van gestoomde makreel met ras el hanout, zoetzure rode ui en biologische olijfolie
  • Gegrilde Pietermanfilet geserveerd op een risotto van rode linzen met gerookte beurre blanc saus
  • In oregano, kappertjes en citroen gemarineerde rundermedaillons met een jus van balsamico geserveerd met een stapelaartje van tomaat, courgette en aubergine

Mini desserts met o.a.

  • Tiramisu
  • Witte chocolade mousse met frambozen
  • Délice van passiefruit

Meer informatie?

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Vanzelfsprekend kunnen we ieder koud- en/of warm buffet voor u samenstellen dat precies aan uw wensen voldoet.