Buffetten voor iedere gelegenheid
Wij leveren een ruime keus aan warme en koude buffetten voor iedere gelegenheid bij u thuis of op locatie. De buffetten worden geleverd inclusief brood en boter. Indien gewenst kunnen wij het serviesgoed ook meeleveren voor € 2,25 per persoon excl. btw.
Deze buffetten zijn te bestellen voor minimaal 20 personen.
Hieronder enkele ideeën van de mogelijkheden van warme en koude buffetten die wij u kunnen bezorgen. Alle ingrediënten worden op pure en ambachtelijke wijze bereid!
Indische BBQ-buffet € 29,50 per persoon excl. btw
Van de Grill
- Saté ayam (kip)
- Saté van lams/beef ( keuze)
- Langzaam gegaard buikspek (marinade van tamarinde)
- Pepesan van makreel (vis gekruid met Indische boemboe)
- Saté van gemarineerde tempeh (vega)
Salades
- Lon tong gado-gado
- Urap van haricot verts
- Zoetzuur komkommers en rode ui
- Roedjak van fruit
- Salade van tomaten, limoensap, sesamolie, geroosterde knoflook
Sausjes
- Satésaus
- Sambal ketjap
- Sriracha mayonaise
- Citroengras knoflooksaus
- Brood en dips (boter van ketjap), kruidenboter
Provençaals Buffet € 25,50 per persoon excl. btw
- Sous vide gegaarde Iberico procureur met saus van Lentebok op chutney van
pompoen en cranberries - Speenvarken filet met gedroogde cherry tomaatjes en saliesaus
- Carpaccio van ossenhaas met truffeldressing en Parmezaan
- Spaanse ham op een aardappel truffelsalade met zongedroogde tomaat en baby
groente en olijfolie - Caesar salade van gemarineerde kip, zongedroogde tomaat, courgette, broodcroutons en ansjovisvinaigrette
- Op de huid gebakken snoekbaars filet met daslook en limoen en gemarineerde witte kool
- Gebakken broccoli/bloemkool salade met gerookte makreel en balsamico
vinaigrette - Salade van rode biet met appel en gebrande gerookte zalm
- Griekse salade met tomaat, rode ui, komkommer, feta en avocado
- Roseval aardappeltjes uit de oven met knoflook, zeezout, en rozemarijn
- Courgette gevuld met voorjaarsgroenten, olijven gegratineerd met mozzarella
- Tomaten rijst met Aubergine spinazie, gekarameliseerde rode ui en manchego
- Moretum (kruiden pesto) saus provinciale
- Kruidenboter
- Diverse broodsoorten
Tapas Buffet € 24,50 per persoon excl. btw
Koud:
- Serrano ham met roerbak asperges, burrata, rucola en olijfolie
- Etagère met Mediterraanse vleeswaren, vijgen, bean sprouts en rozemarijnkoekjes
- Gegrilde Padrón pepers
- Gefrituurde olijven in kruidenkorstje met kappertjesmayonaise
- Pittige gamba’s
- Tortilla’s gevuld met gebraden jonge hoederfilet, avocado, limoen en lollo rosso
- Tomaten-basilicum salsa geserveerd met crostini’s
Warm:
- Twee soorten pinchos met champignons, knoflook en oregano
- Paella van vis, schaal- en schelpdieren
- Frittata met seizoen groenten
- Kip mogho
- Empanadas gevuld met groenten en Romasco salsa
- Quiche van asperges
- Guacamole, aioli, fetadip met chilivlokken honing en lente-ui
- Olijfolie met balsamico
- Vloerbrood, pizzabrood en gefrituurd brood
Bourgondisch Buffet € 27,50 per persoon excl. btw
- Bourgondische ham met tijm, limoen en gemarineerde meloen
- Langzaam gegaarde wangetjes van Heidehoeve varken met asperges en dragonsaus
- Salade van freekeh, koriander en Merquez sausijsjes
- Terrine gerookte gegrilde zalm met citroenboter
- Etagère met gerookte forel, makreel, rivierkreeftjes en Noorse garnalen
- Salade van nieuwe aardappels, zeebaarsfilet, garnalen, appelkappertjes en rozemarijn
- Op de huid gebakken schelvishaasjes met dillesaus
- Geroosterde venkel, chantenay wortels, tomaat, courgette en knoflook
- Salade van witlof, jonge kaas, appel, lollo bianco en mosterd dressing
- Gnocchi met rode ui, geitenkaas, olijven en lente-ui
- Geroosterde krielaardappeltjes met spek en lente-ui en gekneusd mosterdzaad
- Knoflook-daslooksaus, remouladesaus en komkommer-chilisaus
- Diverse broodsoorten met kruidenboter
Mediterraans Buffet € 29,50 per persoon excl. btw
- Langzaam gegaarde kalfssukade met gremolata
- Carpaccio van ossenhaas met truffeldressing en Parmezaan
- San Daniele ham op een salade van roerbakasperges, sugarsnaps, zongedroogde tomaat en rucola
- Gergrilde merluza met olijven, kappertjes, sjalotten en olijfolie met geraspte citroenschil
- Vitello tonnato met verse tonijn en kappertjes
- Rillette van makreel en forel met zoete rode ui en appelkappertjes
- Salade van kikkererwten, bonen, taggia olijven, feta, tomaat, komkommer en veldsla
- Bruschetta met tomaat, basilicum en burrata
- Cannelloni van gegrilde groenten en spinaziesaus
- Voorjaarsgroenten bestaande uit: navets, tuinboontjes, asperges en waspeen
- Gepofte krielaardappeltjes in de schil met tuinkruiden
- Salsa verder, aioli en twee tapenades
- Diverse soorten brood
Maar kijk ook eens naar:
Shared dining € 50,00 per persoon
- Tataki van tonijn met gerookte wasabi mayonaise en stroop van Japanse soja
- Carpaccio van Ossenhaas met truffeldressing, rucola, pijnboompitjes en Grana Padano
- Salade van Coeur de Boeuf tomaat met basilicum en buffel mozzarella
- Cristini’s met tomaten, basilicum salsa
- Charcuterie plateau
- Rillette van gestoomde makreel met ras el hanout, zoetzure rode ui en biologische olijfolie
- Gegrilde Pietermanfilet geserveerd op een risotto van rode linzen met gerookte beurre blanc saus
- In oregano, kappertjes en citroen gemarineerde rundermedaillons met een jus van balsamico geserveerd met een stapelaartje van tomaat, courgette en aubergine
Mini desserts met o.a.
- Tiramisu
- Witte chocolade mousse met frambozen
- Délice van passiefruit