Buffetten voor iedere gelegenheid
Wij leveren een ruime keus aan warme en koude buffetten voor iedere gelegenheid bij u thuis of op locatie. De buffetten worden geleverd inclusief brood en boter. Indien gewenst kunnen wij het serviesgoed ook meeleveren voor € 2,25 per persoon excl. btw.
Deze buffetten zijn te bestellen voor minimaal 20 personen.
Hieronder enkele ideeën van de mogelijkheden van warme en koude buffetten die wij u kunnen bezorgen. Alle ingrediënten worden op pure en ambachtelijke wijze bereid!
Provençaals Buffet € 25,50 per persoon excl. btw
- Carpaccio van ossenhaas met truffeldressing en Parmezaan
- Caesar salade van gemarineerde kip, zongedroogde tomaat, courgette, broodcroutons en ansjovisvinaigrette
- Salade van krab, avocado, witlof, uitgebakken spek en lente ui
- Etagère met gerookte vissoorten
- Mousse van geitenkaas met verse vijgen, taggia olijven, baby courgette, veldsla, olijfolie en zallotti blossom
- Griekse salade met tomaat, rode ui, komkommer en feta
- Gebakken krielaardappeltjes met bruine suiker en balsamico
- Drie soorten geroosterde bloemkool met vadouvan
- Speenvarken filet met gedroogde cherry tomaatjes en saliesaus
- Gerookte zalm met gebraiseerde groene kool en daslook beurre blanc
- Drie koude sauzen
- Diverse broodsoorten met kruidenboter
Tapas Buffet € 24,50 per persoon excl. btw
Koud:
- Serrano ham met roerbak asperges, burrata, rucola en olijfolie
- Etagère met Mediterraanse vleeswaren, vijgen, bean sprouts en rozemarijnkoekjes
- Artisjokken gevuld met gekonfijte rode zoete ui en gele cherry tomaatjes
- Salade van gerookte zalm, komkommer, pikkels en bieslook
- Mini scampi’s, gebakken gamba’s in knoflook olie
- Tomaten-basilicum salsa geserveerd met cristini’s
- Manchego en Taleggio met notenbrood en mango chutney
Warm:
- Twee soorten pinchos met champignons, knoflookbollen en oregano
- Medaillons van kabeljauw, roodbaars omwikkeld met prei met tomaten-basilicumsaus
- Frittata met seizoen groenten
- Kip mogho
- Wrap gevuld met zoete aardappel, knoflook en lente-ui
- Drie koude sauzen en olijfolie met balsamico
- Vloerbrood, pizzabrood en gefrituurd brood
Bourgondisch Buffet € 27,50 per persoon excl. btw
- Bourgondische ham met gemarineerde meloen
- Salade van kikkererwten, bonen, maïs, lente-ui en rozemarijn met rode wijndressing
- Gegrilde gerookte zalm op asperge salade en mierikswortel
- Salade Niçoise
- Salade van Hollandse garnalen met lente-ui, crème fraîche en bean sprouts
- Salade van nieuwe krielsalade met tijm, knoflook en crème fraîche
- Gekonfijte en geplukte hoender met rode ui, paddenstoelen en cognac
- Op de huid gebakken lengfilet met saus van Hollandse garnalen
- Geroosterde vergeten groenten
- Met Provençaalse kruiden gemarineerde varkenshaasmedaillons met rozemarijnsaus
- Aardappelrösti
- Drie koude sauzen
- Diverse broodsoorten met kruidenboter
Mediterraans Buffet € 29,50 per persoon excl. btw
- Carpaccio van ossenhaas met truffeldressing en Parmezaan
- Vitello tonnato met verse tonijn
- Orzo salade met avocado, zongedroogde tomaat en komkommer
- Rilette van makreel en forel met zoete rode ui en appelkappertjes
- Salade met gerookte kip, veldsla, mango en geitenkaas
- Gemarineerde tomatensalade met basilicum, baby mozzarella, lente-ui en balsamico
- Mediterraanse kofta met marjoraan,geroosterde knoflookbollen, zongedroogde tomaat en geroosterde gele paprika
- Courgette gevuld met citroen-tijm tabouleh
- Fricassee van gamba’s, tuinbonen en asperges
- Drie koude sauzen
- Diversen soorten brood met twee soorten tapenade en kruidenboter
Maar kijk ook eens naar:
Shared dining € 49,50 per persoon
- Tataki van tonijn met gerookte wasabi mayonaise en stroop van Japanse soja
- Carpaccio van Ossenhaas met truffeldressing, rucola, pijnboompitjes en Grana Padano
- Salade van Coeur de Boeuf tomaat met basilicum en buffel mozzarella
- Cristini’s met tomaten, basilicum salsa
- Charcuterie plateau
- Rillette van gestoomde makreel met ras el hanout, zoetzure rode ui en biologische olijfolie
- Gegrilde Pietermanfilet geserveerd op een risotto van rode linzen met gerookte beurre blanc saus
- In oregano, kappertjes en citroen gemarineerde rundermedaillons met een jus van balsamico geserveerd met een stapelaartje van tomaat, courgette en aubergine
Mini desserts met o.a.
- Tiramisu
- Witte chocolade mousse met frambozen
- Délice van passiefruit