Buffetten voor iedere gelegenheid
Wij leveren een ruime keus aan warme en koude buffetten voor iedere gelegenheid bij u thuis of op locatie. De buffetten worden geleverd inclusief brood en boter. Indien gewenst kunnen wij het serviesgoed ook meeleveren voor € 2,25 per persoon excl. btw.
Deze buffetten zijn te bestellen voor minimaal 15 personen.
Hieronder enkele ideeën van de mogelijkheden van warme en koude buffetten die wij u kunnen bezorgen. Alle ingrediënten worden op pure en ambachtelijke wijze bereid!
Provençaals Buffet € 22,50 per persoon excl. btw
- Carpaccio van ossenhaas met truffeldressing en Parmezaan
- Salade van geroosterde mais kip met dragon en mango
- Etagère met gerookte vissoorten
- Huzarensalade met Hollandse vleeswaren
- Salade van asperges, oven gegaarde krieltjes, ei en boerenham
- Aardappelgratin met gruyère
- Geroosterde vergeten groenten
- Rollade van hoender met paddenstoelensaus
- Drie koude sauzen
- Kruidenboter
- Diverse soorten brood
Tapas Buffet € 22,50 per persoon excl. btw
Koud:
- Gemarineerde olijven met chorizo en venkel
- Spiesje caprese
- Octopus salade met rode peper
- Mini scampi’s, gebakken gamba’s in knoflook olie
- Gemarineerde meloen bolletjes met seranno ham
- Italiaanse harde kazen met noten en kletsen brood
- Vloerbrood, breekbrood en gefrituurd brood
Warm:
- Gemarineerde gehakt balletjes met rode paprika pepadews en gefrituurde kappertjes
- Empanadas gevuld met vis
- Aardappel tortilla met paprika, ui en groene kruiden
- Champignons met knoflook en oregano
- Quiche met baby-groenten
- Kip mogho
Bourgondisch Buffet € 23,50 per persoon excl. btw
- Bourgondische ham met gemarineerde meloen
- Salade van kikkererwten, bonen, mais, lente-ui en rozemarijn met rode wijn dressing
- Met venkel gemarineerde zalm op zoet zure komkommer salade
- Salade Nicoise
- Salade van Hollandse garnalen met lente ui, crème fraise en bean sprouts
- Gekonfijte krielsalade met tijm, knoflook en crème fraise
- Stoofschotel van gekonfijte en geplukte hoender bouten met rode ui, paddenstoelen en cognac
- Op de huid gebakken roodbaars filet met saus van Hollandse garnalen
- Geroosterde vergeten groenten
- Met provinciaalse kruiden gemarineerde varkenshaas medaillons met rozemarijn saus
- Aardappel gratin
- Drie koude sauzen
- Kruidenboter
- Diverse ambachtelijke broodsoorten
Mediterraans Buffet € 27,50 per persoon excl. btw
- Carpaccio van Ossenhaas met truffeldressing en Parmezaan
- Salade van gegrilde parelhoender met dragon, avocado, zongedroogde tomaat en courgette
- Salade van geroosterde vergeten groenten
- Salade van gemarineerde venkel met gamba’s en sinaasappel
- Tataki van tonijn met kikkoman-stroop en gerookte wasabi mayonaise
- Gedroogde rode bietensalade met feta en Vadouvan
- Carpaccio van coeur de boeuf tomaat met gepofte wilde rijst en buffel mozzarella
- Italiaanse runderstoofschotel
- Aardappel rösti
- Groenten quiche
- Gegrilde huis gerookte zalm met beurre-blanc-saus
- Drie koude sauzen
- Twee soorten tapenade en kruidenboter
- Stokbrood en huisgemaakt gevuld brood
Maar kijk ook eens naar:
Shared dining € 47,50 per persoon
- Tataki van tonijn met gerookte wasabi mayonaise en stroop van Japanse soja
- Carpaccio van Ossenhaas met truffeldressing, rucola, pijnboompitjes en Grana Padano
- Salade van Coeur de Boeuf tomaat met basilicum en buffel mozzarella
- Cristini’s met tomaten, basilicum salsa
- Charcuterie plateau
- Rillette van gestoomde makreel met ras el hanout, zoetzure rode ui en biologische olijfolie
- Gegrilde Pietermanfilet geserveerd op een risotto van rode linzen met gerookte beurre blanc saus
- In oregano, kappertjes en citroen gemarineerde rundermedaillons met een jus van balsamico geserveerd met een stapelaartje van tomaat, courgette en aubergine
Mini desserts met o.a.
- Tiramisu
- Witte chocolade mousse met frambozen
- Délice van passiefruit