Meer informatie?

Catering is maatwerk… heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust even contact met ons op.

Wij adviseren u met plezier!

Kookclinics en kookworkshops in de regio Den Bosch

Volg diverse kookclinics of kookworkshops in ons eigen kookstudio in de omgeving van Den Bosch… heel erg leerzaam, maar vooral ook een smakelijk en gezellig (bedrijfs)uitje met familie, vrienden of collega’s!

Wij ontvangen u graag, in onze prachtige nieuwe kookstudio, onder het genot van een heerlijke amuse en een aperitief. Als we klaar zijn met borrelen legt onze chef het menu en de ingrediënten aan de hele groep uit. Er wordt gewerkt met kersverse (seizoens)producten, die op pure en ambachtelijke wijze worden verwerkt in de verschillende gangen.

Of u nu een uitgebreid 4-gangendiner wilt leren bereiden, allerlei soorten sushi wilt leren rollen, exclusieve fingerfood hapjes of amuses wilt leren maken of zelfs een ambachtelijke barbecue workshop wilt volgen… wij stellen de kookworkshop samen naar het niveau en smaak dat gewenst wordt!

Het bereiden van de gerechten van het menu wordt verdeeld over de verschillende deelnemers van de kookworkshop zodat iedereen actief meedoet aan de clinic. Wanneer de mise en place klaar is gaan we met alle deelnemers aan tafel om het resultaat van de clinic te proeven! Iedere groep serveert het gerecht dat zij gezamenlijk voorbereid hebben.

Uiteraard krijgt u de recepturen mee naar huis zodat u uw gasten een volgende keer een culinaire verrassing kunt voorschotelen.

Wij leveren maatwerk, dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

Locatie kookclinics en kookworkshops

Voor onze kookworkshops hebben wij een eigen prachtige nieuwe kookstudio KookLAB073, welke gelegen is aan de rand van Den Bosch, in Empel. Er is meer dan voldoende gratis parkeerplek.

Wanneer u de beschikking heeft over een iets ruimere keuken is het vaak ook mogelijk om op uw eigen locatie een kookworkshop te volgen. Wij nemen dan alle benodigde materialen mee om te koken.

Indien u meer informatie wilt ontvangen over de verschillende kookworkshops die wij kunnen verzorgen, neem dan contact met ons op!

Wij stellen ook graag een kookworkshop op maat voor u samen!