Kookclinics & Kookworkshops - Kookstudio KookLAB073
Kok aan huis, kok op locatie, regio den bosch

Categorie: Walking Dinner

Serveer uw gasten eens iets anders dan een standaard buffet of schalen met hapjes. Een Walking Dinner biedt uw gasten diverse kleine koude en warme gerechtjes die een volwaardige maaltijd vormen tijdens een evenement, receptie of borrel. Onder het genot van een gerechtje kan men blijven staan en ‘mingelen’.

Dank voor het geweldig Walking Dinner

Thecla en ik willen jou en jouw team, mede namens onze super enthousiaste gasten, graag nogmaals hartelijk danken voor het geweldig Walking Dinner dat jullie zondag voor ons hebben verzorgd.

58 gasten, één geluid: het was fantastisch!

Ruud Engelen

Betrouwbaar, flexibiliteit en kwaliteit zijn absolute kenmerken voor CuHaBo Catering uit Den Bosch

Wij, SPM Shoeters Den Bosch, werken nu 2 seizoen met CuHaBo Catering uit Den Bosch die zich dit jaar ook als partner aan ons verbonden heeft. Partner wordt je niet zomaar en dit geeft aan hoe tevreden wij, maar zeker ook, onze leden zijn over de dienstverlening van CuHaBo Catering.

Betrouwbaar, flexibiliteit en kwaliteit zijn absolute kenmerken voor Karel en Ronald. Wij zijn dan ook meer dan tevreden over ons partnership en hebben veel vertrouwen in de continuïteit van samenwerken.

Jan Willem Scheffers | SPM Shoeters Den Bosch

CuHaBo catering partner SPM Shoeters

Willem-Jan Meulemans – Rotary club Tiel-Waalstreek

Wij hebben al meermaals gebruik gemaakt van de diensten van CuHaBo. De nieuwjaarsreceptie van onze Rotary club werd op 8 januari 2014 ook verzorgd door CuHaBo: een walking dinner voor 64 personen bij mij thuis, incl. ontvangst, drankjes, fingerfood hapjes en een aantal gerechten. Uitstekend georganiseerd, heerlijk gegeten, prima bediening en alles perfect opgeruimd! Kortom, voor herhaling vatbaar.

– Willem-Jan Meulemans | Rotary club Tiel-Waalstreek –