Meer informatie?

Catering is maatwerk… heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust even contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Wat klanten over ons zeggen

Wij ontvangen graag reacties en ervaringen van onze klanten om de kwaliteit van onze diensten te kunnen waarborgen. Natuurlijk horen wij graag of u tevreden bent over ons, maar wij horen ook graag eventuele verbeterpunten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Hartelijk dank voor uw reactie in ons gastenboek. Het bericht wordt pas zichtbaar nadat deze beoordeeld.
45 berichten.
Ton de Rijk uit Den Bosch schreef op 3 juli 2018 om 19:53
De 'Ha' van CuHaBo staat volgens de heren voor:
Hardwerkend zal best maar voor mij ook voor
Hartelijk contact hoogst Haalbare kwaliteit en
Halve prijzen in vergelijking met de concurrentie
Topadres!

Ton de Rijk
Bianca Nelis uit 's-Hertogenbosch schreef op 29 juni 2018 om 09:53
Samen met CuHaBo een prachtige Rooftop Terrace-borrel georganiseerd in hartje Den Bosch.

Wat een fijne samenwerking met Karel! De catering was perfect!
Bert Sanders uit Liempde schreef op 7 juni 2018 om 21:11
Samen met onze dochter hebben we onlangs een 21-diner georganiseerd. In overleg werd een mooi menu samengesteld. Cuhabo was goed op tijd aanwezig, goed voorbereid en zorgvuldig. Onopvallend werd alles tot in de puntjes verzorgd en in stijl geserveerd. Onze gasten waren erg enthousiast over het menu. Als ouders werden we totaal van ieder zorg ontheven. Na afloop, werd de keuken zorgvuldig opgeruimd, alsof er niets gebeurd was. Zorgvuldig, gericht op ons en onze gasten, kwaliteit en heerlijke smaken. over 2 jaar wordt onze zoon 21, ik weet al wie ik ga benaderen.....
Robert Verboon uit 's-Hertogenbosch schreef op 30 maart 2018 om 16:36
Samen met enkele collega's de nieuwe kookstudio KookLab073 van CuHaBo mogen uitproberen. In een mooie, sfeervolle en ruim opgezette keuken hebben wij onder de enthousiast begeleiding van Ronald en Karel hebben wij ons zelf even ware sous chefs gevoeld!
Echt een aanrader.
Marjolein van der Vleuten uit 's-Hertogenbosch schreef op 27 maart 2018 om 16:57
Voor de BOB Borrel van Regio-Business bij Jaguar Land Rover The Adventure in de showroom, heeft CuHaBo de catering verzorgd. Alles was tot in de puntjes geregeld; er is zelfs een complete keuken opgebouwd in de werkplaats waar eten bereid is voor 500 personen. De belofte vooraf was dat ze ons gingen ontzorgen, die belofte is helemaal waargemaakt. Wij hebben CuHaBo als een hele prettige, professionele partner ervaren voor dit evenement, die echt meedenkt. We hopen in de toekomst weer samen te kunnen werken!