Meer informatie?

Catering is maatwerk… heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust even contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Wat klanten over ons zeggen

Wij ontvangen graag reacties en ervaringen van onze klanten om de kwaliteit van onze diensten te kunnen waarborgen. Natuurlijk horen wij graag of u tevreden bent over ons, maar wij horen ook graag eventuele verbeterpunten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Hartelijk dank voor uw reactie in ons gastenboek. Het bericht wordt pas zichtbaar nadat deze beoordeeld.
42 berichten.
Robert Verboon uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 30 maart 2018 om 16:36
Samen met enkele collega's de nieuwe kookstudio KookLab073 van CuHaBo mogen uitproberen. In een mooie, sfeervolle en ruim opgezette keuken hebben wij onder de enthousiast begeleiding van Ronald en Karel hebben wij ons zelf even ware sous chefs gevoeld!
Echt een aanrader.
Marjolein van der Vleuten uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 27 maart 2018 om 16:57
Voor de BOB Borrel van Regio-Business bij Jaguar Land Rover The Adventure in de showroom, heeft CuHaBo de catering verzorgd. Alles was tot in de puntjes geregeld; er is zelfs een complete keuken opgebouwd in de werkplaats waar eten bereid is voor 500 personen. De belofte vooraf was dat ze ons gingen ontzorgen, die belofte is helemaal waargemaakt. Wij hebben CuHaBo als een hele prettige, professionele partner ervaren voor dit evenement, die echt meedenkt. We hopen in de toekomst weer samen te kunnen werken!
Bob van Oosterhout uit Den Bosch heeft geschreven op 25 maart 2018 om 18:43
Enkele weken geleden rondom een wedstrijd van New Heroes gegeten met Louis van Gaal, Toon Gerbrands, Robert van der Wallen en Humberto Tan.

Wanneer je het deze fijnproevers écht naar de zin weet te maken, dan ben je écht goed in je vak!

CuHaBo: thanks voor de prima samenwerking in de Maaspoort.
Nicole uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 24 juli 2017 om 20:41
BBQ op buurtfeest was top geregeld door CuHaBo!

Super vers allemaal, overheerlijk vlees, sausjes, salades, vers stokbrood etc. Alles is bespreekbaar v.w.b. het aanpassen van het buffet i.v.m. bijv. vega producten.

Zeker voor herhaling vatbaar!
BHV Nedis uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 19 juni 2017 om 12:34
Voorafgaand aan onze BHV oefenavond mogen genieten van een overheerlijk buffet. Er was ruim voldoende voor iedereen en de kwaliteit was super.

Bedankt, namens ons BHV-team