Meer informatie?

Catering is maatwerk… heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust even contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Wat klanten over ons zeggen

Wij ontvangen graag reacties en ervaringen van onze klanten om de kwaliteit van onze diensten te kunnen waarborgen. Natuurlijk horen wij graag of u tevreden bent over ons, maar wij horen ook graag eventuele verbeterpunten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Hartelijk dank voor uw reactie in ons gastenboek. Het bericht wordt pas zichtbaar nadat deze beoordeeld.
42 berichten.
Webmaster uit Den Bosch heeft geschreven op 14 april 2020 om 19:10
Hoi Karel en Ronald

Groot compliment voor de catering. Ondanks de rare tijd waarin we nu leven hebben jullie er mede voor gezorgd dat we onze 40-jarige bruiloft op (aan)gepaste wijze hebben kunnen vieren. Het was meer dan smakelijk, verrassend en zeker voor herhaling vatbaar.

Groeten
Margareth en Bert
Marian huisman uit Rosmalen heeft geschreven op 3 april 2020 om 19:09
Karel en Ronald, we hebben diverse maaltijden van jullie gehad en ze waren allemaal smaakvol. Dat, dat kan voor 5€. Gemak dient de mens en jullie blijven gelukkig bezig. Bedankt Tom en Marian
John & Ineke Meilink heeft geschreven op 23 augustus 2019 om 16:34
Beste CuHaBo,

Onze dank voor de voortreffelijke catering tijdens onze bruiloft op zaterdag 27 juli jl. Complimenten, ook voor de twee koks. Alles was eersteklas en ongelooflijk lekker. Onze gasten en wijzelf hebben erg genoten. Top!

Wij raden jullie zeker aan!

Hartelijke groet,

John & Ineke Meilink
anke uit rosmalen heeft geschreven op 23 april 2019 om 20:22
Beste/geachte Karel en Ronald,

De vraag om catering voor een verjaardagsfeestje voor 40 personen binnen mijn budget resulteerde in een Aziatisch buffet. Geen seconde spijt van gehad. Het eten wat verrukkelijk, een eensluidende mening van alle gasten. Nou dan heb je (jullie) echt iets goeds gedaan. Op verzoek visitekaartjes ontvangen. Dat gaat zeker een vervolg worden bij deze of genen. Jullie hebben er een ambassadeur bij. Dank jullie wel voor de geweldige service en het heerlijk bereide eten. Het kan jullie alleen maar goed gaan verder.

Hartelijke groeten,
Anke en Wim van der plas
Arjan Hovestada uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 3 februari 2019 om 10:42
Gisteravond heeft CuHaBo een heerlijk verjaardagsdiner voor ons verzorgd. Alle gasten hebben genoten van het 4-gangenmenu welke Karel bij ons thuis heeft bereid.

Van begin tot eind heel fijn samengewerkt met CuHaBo. Aanrader dus!