Meer informatie?

Catering is maatwerk… heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust even contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Wat klanten over ons zeggen

Wij ontvangen graag reacties en ervaringen van onze klanten om de kwaliteit van onze diensten te kunnen waarborgen. Natuurlijk horen wij graag of u tevreden bent over ons, maar wij horen ook graag eventuele verbeterpunten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Hartelijk dank voor uw reactie in ons gastenboek. Het bericht wordt pas zichtbaar nadat deze beoordeeld.
42 berichten.
Luc Bouwens uit Empel heeft geschreven op 7 november 2020 om 20:16
Gisteren voor 5 personen het 4-gangendiner besteld! HEERLIJK!

Mooie gerechten, met een duidelijke uitleg via e-mail! Enige wat jammer was, was dat ik voor 5 besteld had en voor 4 personen mee heb gekregen (overigens ook maar voor 4 betaald), maar het is daarna wel goed opgelost!

Conclusie is dat je er een hele mooie avond met lekker eten en wijn (ook besteld) kunt afhalen die gemakkelijk te bereiden is en er professioneel uitziet en erg lekker smaakt!

Bedankt voor de mooie gerechten en de lekkere wijn.

Groetjes Luc en Petra
Webmaster heeft geschreven op 2 november 2020 om 19:15
Afgelopen vrijdag voor drie personen een 4-gangenmenu besteld via de website. Wat een superidee als je weinig tijd hebt en je gasten wilt verwennen! Keurig in mooie dozen verpakt, voorzien van heldere instructies met kleurenfoto’s om ieder gerecht op te maken of af te bakken. Wat een feestje om uit te pakken. Heerlijke ingrediënten, perfect geportioneerd en voorzien van spuitzakjes en pipetjes met dressings en sauzen. Fluitje van een cent om het zelf perfect af te maken. Heerlijk gegeten! Een echte aanrader!

Dank Karel en Ronald!

Groetjes,
Arjen
Thomas van der Linden uit Rosmalen heeft geschreven op 7 oktober 2020 om 16:06
In de hectiek na het overlijden van mijn vrouw heeft CuHaBo de catering tijdens de condoleance verzorgd en ons alle zorgen uit handen genomen.
De condoleance bij ons thuis is zeer Respectvol , Gastvrijheid en Culinair verzorgd.

Waarvoor nogmaals onze dank Karel & Ronald.

Met vriendelijke groet,
Thomas
Antoinette Vos uit Zaltbommel heeft geschreven op 24 juli 2020 om 10:24
We hebben gister heerlijk van het buffet gegeten. Alles lekker vers en goed verzorgd. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen aan vrienden en familie.

Fam. Vos
Caroline Deckers uit Den-Bosch heeft geschreven op 12 mei 2020 om 18:45
Ik ben heel erg tevreden over de maaltijdservice. Heerlijke maaltijden, en zeker niet duur. Heel gevarieerd en allemaal even lekker! Geen bezorgkosten, echt een aanrader!