Meer informatie?

Catering is maatwerk… heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust even contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Wat klanten over ons zeggen

Wij ontvangen graag reacties en ervaringen van onze klanten om de kwaliteit van onze diensten te kunnen waarborgen. Natuurlijk horen wij graag of u tevreden bent over ons, maar wij horen ook graag eventuele verbeterpunten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Hartelijk dank voor uw reactie in ons gastenboek. Het bericht wordt pas zichtbaar nadat deze beoordeeld.
45 berichten.
G. Langeveld-van Lith uit Rosmalen schreef op 27 december 2021 om 10:52
1e Kerstdag hebben we genoten van alle gerechten uit de Kerstbox. Heerlijke, mooi opgemaakte borden. We hadden voor 6 personen besteld. Fijn was het dat ieder zijn eigen menu kon samenstellen. Met een vegetariër in ons gezelschap kwam het goed uit dat er ook een vegamenu te bestellen was. Heel lekker en bijzonder! Dank voor een heel geslaagd diner!
Joyce&Ed uit Den Bosch schreef op 14 september 2021 om 15:54
Wij hadden op 28 augustus jl. een walking dinner voor 20 personen; zes- gangen (keuze)diner met als kok Ronald Kerklaan. Onze gasten waren onder de indruk toen een reeks van voorgerechten op tafel stond en door de kok werd gepresenteerd.

Het hele diner was verfijnd, gevarieerd, prachtig opgemaakt en heerlijk van smaak, waar we ook veel complimenten voor ontvingen.

Al met al een heel geslaagde avond, waar ook alle bestek en serviesgoed werd geleverd en op het laatste moment nog een partytent in de tuin kon worden geregeld. Voor herhaling vatbaar.
Hans en Kitty uit Den Bosch schreef op 7 september 2021 om 18:37
Wij bestelden een barbecue afgelopen zaterdag. Eigenlijk met te weinig wensen, want vier. We mochten er toch bij en hebben genoten van heerlijke salades en sauzen. Echt anders dan dat je een standaard barbecue bestelt. Onze gasten waren enthousiast. Het was druk zaterdag, beetje rommelig, maar gastvrij. Een vergeten gerecht kon nog worden opgehaald. Geen marinade meer, beetje meer vlees. Echt een aanrader! Wij komen hier zeker terug!
Luc Bouwens uit Empel schreef op 7 november 2020 om 20:16
Gisteren voor 5 personen het 4-gangendiner besteld! HEERLIJK!

Mooie gerechten, met een duidelijke uitleg via e-mail! Enige wat jammer was, was dat ik voor 5 besteld had en voor 4 personen mee heb gekregen (overigens ook maar voor 4 betaald), maar het is daarna wel goed opgelost!

Conclusie is dat je er een hele mooie avond met lekker eten en wijn (ook besteld) kunt afhalen die gemakkelijk te bereiden is en er professioneel uitziet en erg lekker smaakt!

Bedankt voor de mooie gerechten en de lekkere wijn.

Groetjes Luc en Petra
Webmaster schreef op 2 november 2020 om 19:15
Afgelopen vrijdag voor drie personen een 4-gangenmenu besteld via de website. Wat een superidee als je weinig tijd hebt en je gasten wilt verwennen! Keurig in mooie dozen verpakt, voorzien van heldere instructies met kleurenfoto’s om ieder gerecht op te maken of af te bakken. Wat een feestje om uit te pakken. Heerlijke ingrediënten, perfect geportioneerd en voorzien van spuitzakjes en pipetjes met dressings en sauzen. Fluitje van een cent om het zelf perfect af te maken. Heerlijk gegeten! Een echte aanrader!

Dank Karel en Ronald!

Groetjes,
Arjen