Meer informatie?

Catering is maatwerk… heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust even contact met ons op.

Wij adviseren u met plezier!

Wat klanten over ons zeggen

Wij ontvangen graag reacties en ervaringen van onze klanten om de kwaliteit van onze diensten te kunnen waarborgen. Natuurlijk horen wij graag of u tevreden bent over ons, maar wij horen ook graag eventuele verbeterpunten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Hartelijk dank voor uw reactie in ons gastenboek. Het bericht wordt pas zichtbaar nadat deze beoordeeld.
46 berichten.
Blueriq B.V. uit 's-Hertogenbosch schreef op 4 juli 2024 om 12:33
We hebben het afgelopen jaar een aantal keer gebruik mogen maken van de diensten van CuHaBo. We hebben onlangs gebruik gemaakt van een barbecue cateringdienst voor een bedrijfsevenement en wij ben zeer tevreden over de ervaring. De kwaliteit van het eten was uitstekend; de vleesgerechten waren sappig en perfect gegrild, terwijl de vegetarische opties verrassend lekker en gevarieerd waren. De bijgerechten waren goed op smaak en vers bereid. Ook werd er goed rekening gehouden met allergiën.

Wat echt opviel, waren de medewerkers. Ze waren niet alleen professioneel en efficiënt, maar ook erg vriendelijk en gastvrij. Ze zorgden voor een goede sfeer en dat alles soepel verliep. Hun enthousiasme en bereidheid om te helpen maakten de barbecue extra gezellig. (Bedankt Pleun, Roel, Astrid en Colette).

Al met al een fantastische ervaring en ik zou deze cateringdienst zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een heerlijke barbecue met een topservice.
Sentech B.V. uit Nieuwkuijk schreef op 22 september 2023 om 15:58
Ons 'La festa di Sentech' werd een fantastisch zomerfeest in Italiaanse sferen op eigen terrein. CuHaBo zorgde voor de catering en uit ervaring wisten wij organisatoren dat zij ons volledig zouden ontzorgen. Nou, dát is meer dan gelukt! We kozen voor 'sharing dinner' met gerechten passend bij het Italiaanse thema waar we, samen met hen, hebben gekozen uit de vele mogelijkheden. Het was allemaal even lekker en iedereen was zeer tevreden. Zelfs het weer paste zich op het thema aan want het zonnetje scheen volop. De voorbereidingen, het opbouwen èn ook het opruimen verliep allemaal heel vlotjes en prettig. Tevreden en voldaan ging iedereen, met een zonnige lach op het gezicht, weer huiswaarts.
Judith van Muijen uit Rosmalen schreef op 7 september 2023 om 08:51
Onze gasten hebben genoten van het heerlijke buffet!
Zeer vriendelijk personeel, flexibel en meedenkend, een perfect team!
Marcel & Lindsey van de Goor schreef op 6 september 2023 om 09:33
Afgelopen zaterdag hebben wij vrienden, familie en collega's verrast met een surprise bruiloft. Heerlijk gegeten in de middag met onze getuigen en gezinnen, waarna in de vroege avond het feest losbarsten. Geweldige enthousiaste medewerkers van Cuhabo die dit feestje mede mogelijk gemaakt hebben. Eten was top, drankjes gingen vlot rond en uitdagingen zijn allemaal achter de schermen opgelost.

Aanrader om deze toppers erbij te hebben!
Francien uit Rosmalen schreef op 2 januari 2023 om 10:16
Wat hebben onze gasten (en wij zelf) genoten van de overheerlijke gerechten van het buffet.

Dat we op oudejaarsdag bij CuHaBo terecht konden was fijn wat zij te bieden hadden geweldig. Wij hebben de jaarwisseling en onze verjaardagen op deze manier fantastisch kunnen vieren.

Dankjewel CuHaBo catering! Voor de fijne communicatie, de goede levering en het heerlijke eten.