Meer informatie?

Catering is maatwerk… heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust even contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Wat klanten over ons zeggen

Wij ontvangen graag reacties en ervaringen van onze klanten om de kwaliteit van onze diensten te kunnen waarborgen. Natuurlijk horen wij graag of u tevreden bent over ons, maar wij horen ook graag eventuele verbeterpunten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Hartelijk dank voor uw reactie in ons gastenboek. Het bericht wordt pas zichtbaar nadat deze beoordeeld.
42 berichten.
Francien uit Rosmalen heeft geschreven op 2 januari 2023 om 10:16
Wat hebben onze gasten (en wij zelf) genoten van de overheerlijke gerechten van het buffet.

Dat we op oudejaarsdag bij CuHaBo terecht konden was fijn wat zij te bieden hadden geweldig. Wij hebben de jaarwisseling en onze verjaardagen op deze manier fantastisch kunnen vieren.

Dankjewel CuHaBo catering! Voor de fijne communicatie, de goede levering en het heerlijke eten.
Brigitte Arts uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 20 april 2022 om 21:48
Op 16 april 2022 vierden wij het verlovingsfeest van onze dochter en haar lief bij ons in de tuin.

Al tijdens de voorbereidingen waren wij blij dat we voor CuHaBo hadden gekozen. De open en vlotte communicatie en veel flexibiliteit gaf ons het vertrouwen dat ons feest bij hen in goede handen was.

Op de dag zelf verliep de opbouw soepel (Peter, dank voor de geweldige tent!).
Lianne, Dorien en Pleun zorgden heel goed voor ons en onze gasten.
Het eten was stijlvol en verrukkelijk.
Kortom een dag om met veel plezier op terug te kijken.

Hartelijk dank dat jullie er voor ons een onvergetelijke dag van hebben gemaakt!

Stefan, Brigitte, Rianne en Avi
G. Langeveld-van Lith uit Rosmalen heeft geschreven op 27 december 2021 om 10:52
1e Kerstdag hebben we genoten van alle gerechten uit de Kerstbox. Heerlijke, mooi opgemaakte borden. We hadden voor 6 personen besteld. Fijn was het dat ieder zijn eigen menu kon samenstellen. Met een vegetariër in ons gezelschap kwam het goed uit dat er ook een vegamenu te bestellen was. Heel lekker en bijzonder! Dank voor een heel geslaagd diner!
Joyce&Ed uit Den Bosch heeft geschreven op 14 september 2021 om 15:54
Wij hadden op 28 augustus jl. een walking dinner voor 20 personen; zes- gangen (keuze)diner met als kok Ronald Kerklaan. Onze gasten waren onder de indruk toen een reeks van voorgerechten op tafel stond en door de kok werd gepresenteerd.

Het hele diner was verfijnd, gevarieerd, prachtig opgemaakt en heerlijk van smaak, waar we ook veel complimenten voor ontvingen.

Al met al een heel geslaagde avond, waar ook alle bestek en serviesgoed werd geleverd en op het laatste moment nog een partytent in de tuin kon worden geregeld. Voor herhaling vatbaar.
Hans en Kitty uit Den Bosch heeft geschreven op 7 september 2021 om 18:37
Wij bestelden een barbecue afgelopen zaterdag. Eigenlijk met te weinig wensen, want vier. We mochten er toch bij en hebben genoten van heerlijke salades en sauzen. Echt anders dan dat je een standaard barbecue bestelt. Onze gasten waren enthousiast. Het was druk zaterdag, beetje rommelig, maar gastvrij. Een vergeten gerecht kon nog worden opgehaald. Geen marinade meer, beetje meer vlees. Echt een aanrader! Wij komen hier zeker terug!