Wat is een Walking Dinner?
Serveer uw gasten eens iets anders dan een standaard buffet of schalen met hapjes. Een Walking Dinner biedt uw gasten diverse kleine koude en warme gerechtjes die een volwaardige maaltijd vormen tijdens een evenement, receptie of borrel. Onder het genot van een gerechtje kan men blijven staan en ‘mingelen’.
Geniet van een exclusief walking dinner bestaande uit 6 gangen.
Prijs: €60,00 per persoon (excl. btw).
Koude Walking Dinner gerechten
- Kalfsoester op een salade van caponata met Griekse olijfjes en salsa verde
- Cocktail van snow crab met bosuitjes, crème fraîche en eetbare bloemen
- Torentje van gerookte zalm met mousse van avocado, geplisseerde tomaat en gemarineerde blacktiger garnaal
- Koude risotto van bloemkool met gegrilde griet, citruswortel en saffraan mayonaise
- Salade van gemarineerde venkel met roergebakken blacktiger garnalen en sinaasappel
- Twee bereidingen van tonijn met een crème van gerookte wasabi en komkommer zoetzuur
- Stapelaar van gerookte eendenborst op een koude couscoussalade met rozemarijnolie
- Carpaccio met een truffelvinaigrette en een koekje van Grana Padano
- Vitello tonato met een mousse van tonijn, gefrituurde kappertjes, salie en rozemarijn
- Salade van geroosterde groene asperges en gedroogde tomaten met San Daniel ham
- Lasagne van courgette, aubergine en wortel met chipolle, zongedroogde tomaat en olijven
Warme Walking Dinner gerechten
- Truffel bospaddenstoelensoep
- Bouillon van gevogelte met maïskip, mango, rode peper en koriander
- Pompoensoep met schuim van rozemarijn
- Op de huid gebakken zeebaarsfilet met zeekraal en kruiden beurre blancsaus
- Pietermanfilet met doperwten dragon mousseline en gerookte witte wijnsaus
- Rundersukade met geroosterde vergeten groenten en een saus van gefermenteerde knoflook
- Gesauteerde diamanthaas met tosti van groene asperges en truffel, batonnets van gepofte gele wortel en jus van cepes
Walking Dinner Dessert
- Koude Irish coffee met schuim van vanille en chocolade tuille
- Pure chocolade brownie met gemarineerde mango en mousse van pure chocolade
- Panacotta met Licor Cuarenta Y Tres en gekonfijte sinaasappelschil
- Delice van champagne en frambozen
- Palet van mini Desserts