Kookclinics & Kookworkshops - Kookstudio KookLAB073
Kok aan huis, kok op locatie, regio den bosch

Categorie: Nieuws

‘After movie’ Asperges op de Velden 2018 (Makro)

Ook dit jaar bereidde CuHaBo Catering weer heerlijke asperge gerechten op Asperges op de Velden. Deze 4de Editie 4 van Asperges op de Velden vond plaats op 17 mei t/m 3 juni 2018 op de prachtige landerijen van Cromvoirt.  

In samenwerking met de Makro bereidden wij voor de gasten een heerlijk aspergediner. 

Bekijk de ‘After Movies’ om een impressie te krijgen van dit prachtig event:

CuHaBo Catering kookt bij Asperges in het Veld!

ASPERGES IN HET VELD CROMVOIRT

Asperges in het Veld is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud, de trots van ons Brabantse land in een unieke omgeving! Ruim twee weken lang zal er een geweldig pop-up restaurant verrijzen direct aan de aspergevelden van kwekerij Verhoeven, gelegen in het grensgebied van ‘s-Hertogenbosch.

Ons stijlvolle pop-up restaurant biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen, tot een maximum van 140 zitplaatsen. En ben je benieuwd naar de geheimen van het witte goud? Laat je dan rondleiden door aspergekweker Erik Verhoeven en steek zelfs je eigen asperges als je dat wenst.

Deze culinaire beleving wil je toch ook meemaken? Kom genieten van een mooi stukje Brabantse cultuur en reserveer nu je plaatsen!

Wil je de culinaire kunsten met asperges beleven van Karel & Ronald?
Reserveer dan nu je lunch of diner op de volgende data:
– Maandag 15 mei
– Vrijdag 26 mei

Prijzen: 
– 3-gangen lunch à € 37,50
– 4-gangen diner à € 49,50 

Tot dan!

Een culinaire groet,

Karel Boonzaaijer & Ronald Kerklaan
CuHaBo Catering

CuHaBo Catering partner van New Heroes Basketball

CuHaBo Catering is officieel partner van New Heroes Basketball! New Heroes Basketball is het eredivisie basketball-team van Den Bosch. Dit partnerschap houdt in dat CuHaBo Catering de buffetten en diners verzorgt voor de businessclub-leden en hun gasten van de New Heroes Businessclub voorafgaand aan de thuiswedstrijden!

Speeldata ‘thuis’ 2016-2017 | Businessclub diner   [cool_button href=”http://www.newheroesbasketball.com/schedule/” color=”red”]New Heroes speelschema[/cool_button]

http://www.newheroesbasketball.com/schedule/

new-heroes-basketball-logo-diap-v2-rgbIn de dynamische wereld van de basketballsport biedt New Heroes een uniek platform voor topsport, maatschappelijk initiatief en natuurlijk – zakendoen. New Heroes staat u graag te woord om te kijken of ons productportfolio aansluit op uw zakelijke wensen en doelstellingen.

Of u nou op zoek bent naar een uitbreiding van uw netwerk, een effectieve manier om uw naamsbekendheid te vergroten, een podium voor marketingacties óf een mooie aanvulling op uw vergader- en trainingsruimtes, New Heroes heeft het in huis.

New Heroes werkt graag aan duurzame relaties. Daarom staat de vraag ‘Wat wilt ú?’ bij ons tijdens kennismakingsgesprekken centraal. Vanuit die basis kijken we naar de mogelijkheden. New Heroes biedt namelijk graag maatwerk, geheel aansluitend op de wensen van onze relaties.

Voor het komend seizoen staat de Businessclub in het teken van “verbinden” wat betekent dat wij samen met onze leden er alles aan zullen doen om u met elkaar in verbinding te brengen. Want alleen een factuur sturen past niet bij onze doelstellingen, New Heroes wil meer voor u doen en daar mag u ons dan ook altijd op aanspreken!

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met de club voor een afspraak. U kunt een e-mail sturen naar info@newheroesbasketball.com.

Recept van de maand: november

Wij gaan onze kunsten en kennis aan u weggeven! Van tijd tot tijd zullen wij recepten van onze mooiste gerechten met u gaan delen via onze nieuwsbrief en via onze Social Media accounts gaan verspreiden.

Meldt u zich hiernaast voor onze nieuwsbrief of volg ons via onze Facebook pagina.

Met de decembermaand in het vooruitzicht delen we deze maand zelfs 4 recepten! Vier fingerfood-hapjes die u met de feestdagen aan uw gasten kunt serveren:

Tomaatje gemarineerd met Balsamico en popcorn

Tartaar van salami met roomkaas en crème fraîche

Gebakken peer met Bockbiergelei, amandelen en geitenkaas en gedroogde ham

Breadpudding van eekhoorntjesbrood met crème van truffel en copa di Parma  

breadpudding-truffelcreme-san-daniel-ham fingerfood-4 geitenkaas-met-bokbiergelei

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt per e-mail het recept:

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Hou mij op de hoogte van nieuws van CuHaBo!

 

 

CuHaBo nu partner van SPM Shoeters!

CuHaBo Catering is officieel partner van SPM Shoeters! SPM Shoeters is het eredivisie basketball-team van Den BoschCuHaBo Catering Partner SPM Shoeters. Dit partnerschap houdt in dat CuHaBo Catering de buffetten en diners verzorgt voor de businessleden van de SPM Shoeters Businessclub na de thuiswedstrijden!

Daarnaast voorziet CuHaBo Catering de spelers van een verantwoorde en een gezonde maaltijd voor de uitwedstrijden.

Speeldata ‘thuis’ 2015-2016 | Businessclub diner

Speeldata zijn nog niet bekend   SPM Shoeters Den Bosch

SPM Shoeters Businessclub

In de dynamische wereld van de basketballsport biedt SPM Shoeters Den Bosch een uniek platform voor topsport, maatschappelijk initiatief en natuurlijk – zakendoen. 

Of u nou op zoek bent naar een uitbreiding van uw netwerk, een effectieve manier om uw naamsbekendheid te vergroten, een podium voor marketingacties óf een mooie aanvulling op uw vergader- en trainingsruimtes, SPM Shoeters Den Bosch heeft het in huis.

SPM Shoeters Den Bosch werkt graag aan duurzame relaties. Daarom staat de vraag ‘Wat wilt ú?’ bij ons tijdens kennismakingsgesprekken centraal. Vanuit die basis kijken we naar de mogelijkheden. 

Voor meer informatie over SPM Shoeters Businessclub, ga naar de website.