Kookclinics & Kookworkshops - Kookstudio KookLAB073
Kok aan huis, kok op locatie, regio den bosch

Categorie: Live Cooking

CuHaBo Catering kookt bij Asperges in het Veld!

ASPERGES IN HET VELD CROMVOIRT

Asperges in het Veld is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud, de trots van ons Brabantse land in een unieke omgeving! Ruim twee weken lang zal er een geweldig pop-up restaurant verrijzen direct aan de aspergevelden van kwekerij Verhoeven, gelegen in het grensgebied van ‘s-Hertogenbosch.

Ons stijlvolle pop-up restaurant biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen, tot een maximum van 140 zitplaatsen. En ben je benieuwd naar de geheimen van het witte goud? Laat je dan rondleiden door aspergekweker Erik Verhoeven en steek zelfs je eigen asperges als je dat wenst.

Deze culinaire beleving wil je toch ook meemaken? Kom genieten van een mooi stukje Brabantse cultuur en reserveer nu je plaatsen!

Wil je de culinaire kunsten met asperges beleven van Karel & Ronald?
Reserveer dan nu je lunch of diner op de volgende data:
– Maandag 15 mei
– Vrijdag 26 mei

Prijzen: 
– 3-gangen lunch à € 37,50
– 4-gangen diner à € 49,50 

Tot dan!

Een culinaire groet,

Karel Boonzaaijer & Ronald Kerklaan
CuHaBo Catering

Een hele aardige kok aan huis, kookt heerlijk!

Een half jaartje geleden maakten wij kennis met Karel in de kookstudio van DOSIS in Waalwijk. Dat was onze eerste positieve ervaring met CuHaBo Catering. Twee weken geleden is Ronald bij ons thuis geweest om voor ons en 4 vrienden te koken. Het was een topavond!

Ronald is een hele aardige vent, kookt heerlijk, de wijn was goed en als hij klaar is, is alles ook opgeruimd :-). Bedankt Ronald!

– Carl & Daniëlle Maas –

Een pracht van een ‘curry-buffet’

Zondag 15 maart aan het einde van de finaledag van “ons eigen Davis Cup toernooi” heeft CuHaBo Catering een pracht van een ‘curry-buffet’ geserveerd.

Ook de wens om zelf (de organisatoren van dit toernooi) een stukje “live-cooking” te doen is door hen perfect ingewilligd. Er werd één gerecht live klaargemaakt middels een grote wok en wokbrander.

Super voorbereid en uitgevoerd tegen een redelijke prijs!!