CuHaBo Catering is officieel partner van New Heroes Basketball! New Heroes Basketball is het eredivisie basketball-team van Den Bosch. Dit partnerschap houdt in dat CuHaBo Catering de buffetten en diners verzorgt voor de businessclub-leden en hun gasten van de New Heroes Businessclub voorafgaand aan de thuiswedstrijden!

Speeldata ‘thuis’ 2016-2017 | Businessclub diner   [cool_button href=”http://www.newheroesbasketball.com/schedule/” color=”red”]New Heroes speelschema[/cool_button]

http://www.newheroesbasketball.com/schedule/

new-heroes-basketball-logo-diap-v2-rgbIn de dynamische wereld van de basketballsport biedt New Heroes een uniek platform voor topsport, maatschappelijk initiatief en natuurlijk – zakendoen. New Heroes staat u graag te woord om te kijken of ons productportfolio aansluit op uw zakelijke wensen en doelstellingen.

Of u nou op zoek bent naar een uitbreiding van uw netwerk, een effectieve manier om uw naamsbekendheid te vergroten, een podium voor marketingacties óf een mooie aanvulling op uw vergader- en trainingsruimtes, New Heroes heeft het in huis.

New Heroes werkt graag aan duurzame relaties. Daarom staat de vraag ‘Wat wilt ú?’ bij ons tijdens kennismakingsgesprekken centraal. Vanuit die basis kijken we naar de mogelijkheden. New Heroes biedt namelijk graag maatwerk, geheel aansluitend op de wensen van onze relaties.

Voor het komend seizoen staat de Businessclub in het teken van “verbinden” wat betekent dat wij samen met onze leden er alles aan zullen doen om u met elkaar in verbinding te brengen. Want alleen een factuur sturen past niet bij onze doelstellingen, New Heroes wil meer voor u doen en daar mag u ons dan ook altijd op aanspreken!

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met de club voor een afspraak. U kunt een e-mail sturen naar info@newheroesbasketball.com.