About the author : Webmaster

HET ASPERGEMENU VAN CUHABO CATERING

CuHaBo Catering kookt op maandag 15 mei & vrijdag 26 mei bij het pop-up restaurant Asperges in het Veld! Het aspergemenu is zorgvuldig door ons samengesteld:

  • Voorgerecht: Bavarois van geitenkaas met rauwe gemarineerde asperges, gedroogde San Daniel ham & mitzuna cress
  • Tussengerecht: Fricassee van kreeft met tuinbonen, tempura asperges & borage
  • Hoofdgerecht: Kalfslende & gemarineerd buikspek met sous vide gegaarde asperges, saus van anfora en raster van Opperdoezer
  • Dessert: Proeverij van asperges: Parfait, gekonfijt & schuim van asperge met lambada’s

Wil je dit heerlijke aspergemenu ook komen beleven? Reserveer dan nu je lunch of diner op de volgende data:
– Maandag 15 mei
– Vrijdag 26 mei

Prijzen:
– 3-gangen lunch à € 37,50
– 4-gangen diner à € 49,50

Tot dan!

Een culinaire groet,

Karel Boonzaaijer & Ronald Kerklaan