About the author : Webmaster
HET ASPERGEMENU VAN CUHABO CATERING
CuHaBo Catering kookt op maandag 15 mei & vrijdag 26 mei bij het pop-up restaurant Asperges in het Veld! Het aspergemenu is zorgvuldig door ons samengesteld:
- Voorgerecht: Bavarois van geitenkaas met rauwe gemarineerde asperges, gedroogde San Daniel ham & mitzuna cress
- Tussengerecht: Fricassee van kreeft met tuinbonen, tempura asperges & borage
- Hoofdgerecht: Kalfslende & gemarineerd buikspek met sous vide gegaarde asperges, saus van anfora en raster van Opperdoezer
- Dessert: Proeverij van asperges: Parfait, gekonfijt & schuim van asperge met lambada’s
Wil je dit heerlijke aspergemenu ook komen beleven? Reserveer dan nu je lunch of diner op de volgende data:
– Maandag 15 mei
– Vrijdag 26 mei
Prijzen:
– 3-gangen lunch à € 37,50
– 4-gangen diner à € 49,50
Tot dan!
Een culinaire groet,
Karel Boonzaaijer & Ronald Kerklaan