Kookclinics & Kookworkshops - Kookstudio KookLAB073
Kok aan huis, kok op locatie, regio den bosch

Catering Vught

Genieten van catering met pure smaak!

CuHaBo Catering Vught is een cateringbedrijf met een vernieuwende frisse kijk op exclusieve catering.

Wij combineren ambachtelijke technieken met onze passie en gebruiken alleen de beste ingrediënten om uw zintuigen te prikkelen. Zo ontstaan er telkens weer verrassende smaakcombinaties en prachtige creaties van pure, eerlijke gerechten waarbij de smaak optimaal tot zijn recht komt.

Doordat wij, indien nodig, samen werken met verschillende partijen die allemaal specialisten zijn op hun eigen vakgebied kunnen wij ieder evenement tot in de kleinste details verzorgen waarbij wij altijd de regie in eigen hand houden.

CuHaBo Catering beschikt is volledig self-supporting en kookt op iedere gewenste locatie voor catering in de omgeving Vught. We ontzorgen u volledig van serveerster, borden, bestek, tafellinnen  tot glazen aan toe, zodat u kunt genieten samen met uw gasten.

De mogelijkheden op gebied van catering in Vught vindt u hieronder:

Ga voor meer informatie, over de verschillende cateringmogelijkheden op maat, naar onze contactpagina. Wij staan u graag te woord met al uw vragen en voorzien u graag van een passend advies op gebied van de catering voor uw feest of evenement!