Partners

Hieronder vindt u een overzicht van de samenwerkende partners van CuHaBo Catering:

New Heroes Basketball Den Bosch is het eredivisie basketball-team van Den Bosch. CuHaBo Catering en Shooters Den Bosch zijn officieel partners! Het partnerschap houdt in dat CuHaBo Catering de buffetten en diners verzorgt voor de businessleden van de New Heroes Basketball voor de thuiswedstrijden!

Daarnaast voorziet CuHaBo Catering de spelers van een verantwoordde en een gezonde maaltijd voor de uitwedstrijden.

logo-fevents-personeelsprojecten-300dpi Evenementen organiseren, daar zijn de mensen van Fevents goed in. Fevents kan u op veel manier kostbare tijd en energie besparen door het inzetten van ervaren mensen. Deze mensen beschikken over de expertise en netwerk om u de organisatie van een evenement, of een deel daarvan, uit handen te nemen.
Een bewuste organisatie kiest voor een verantwoord cateraar. Fevents Catering Maaspoort zorgt op de locatie van Maaspoort Sports & Events voor een heerlijke lunch, diner, borrel of arrangement.

Kwaliteitsproducten
Alleen het allerbeste is goed genoeg voor Fevents Catering Maaspoort. Vanuit onze liefde voor het vak en de passie voor kwaliteit, is iedere service, evenement of product uniek in zijn soort. Dat doen we door continu te werken aan innovaties op het gebied van smaak en beleving én vooral door ons uitermate goed te verdiepen in de wensen van jouw en jouw gasten.

UIT-spanning | Het Stroomhuis Ontspannen in een natuurlijke omgeving op een bijzondere locatie waar alles mogelijk is.

Gelegen op het landgoed Neerijnen, in een authentiek, voormalig schakelhuis bevindt zich het nieuwe horeca initiatief UIT-spanning het STROOMHUIS.

Hier kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie of lekkernijen. Waarna u een begin maakt aan uw wandeling of fietstocht in de mooie omgeving. Of u eindigt hier en borrelt gezellig na.

Harlekijn_partyverhuur-blau Een geslaagd feest dient smetteloos en zonder stress te verlopen. Daarvoor moet u zelf de handen vrij hebben en op een ontspannen manier zelf van ‘de partij’ kunnen zijn. Dat kan!

Want Party Verhuur De Harlekijn draagt zorg voor de complete inrichting van feesten op locatie met de verzorging van catering, hapjes en drankjes.

bensdorp-wijnen

Bensdorp wijnen bestaat sinds 2005. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in wijnen uit Zuid-Europa. Het assortiment bestaat voor een groot gedeelte uit eigen import uit de Provence, Côtes du Rhone, Languedoc en Roussillon.

logoskulp Annette Boonzaaijer, edelsmid/vormgever, geboren te Woudenberg op 24 oktober 1972. Momenteel wonend en werkend in Amerongen nabij de ‘Utrechtse Heuvelrug’. Daar heeft zij haar atelier. Het atelier is gericht op vrije vormgeving van sieraden en objecten, met gevoel ontworpen en vervaardigd, dit zowel in opdracht als naar eigen ontwerp. Het werk is dan ook zeer divers; elk product heeft een eigen karakter doordat het ambachtelijk vervaardigd wordt.
Logo Fourama Fourama is een horeca groothandel in groente en fruit en is de specialist in het complete AGF pakket.

 

K Horeca NL De site van Koninklijke Horeca Nederland geeft u alle informatie voor Horeca ondernemers. Download via ingesloten link ook de leveringsvoorwaarden:

Leveringsvoorwaarden Koninklijk  Horeca Nederland

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Links:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.