About the author : Webmaster

ASPERGES IN HET VELD CROMVOIRT

Asperges in het Veld is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud, de trots van ons Brabantse land in een unieke omgeving! Ruim twee weken lang zal er een geweldig pop-up restaurant verrijzen direct aan de aspergevelden van kwekerij Verhoeven, gelegen in het grensgebied van ‘s-Hertogenbosch.

Ons stijlvolle pop-up restaurant biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen, tot een maximum van 140 zitplaatsen. En ben je benieuwd naar de geheimen van het witte goud? Laat je dan rondleiden door aspergekweker Erik Verhoeven en steek zelfs je eigen asperges als je dat wenst.

Deze culinaire beleving wil je toch ook meemaken? Kom genieten van een mooi stukje Brabantse cultuur en reserveer nu je plaatsen!

Wil je de culinaire kunsten met asperges beleven van Karel & Ronald?
Reserveer dan nu je lunch of diner op de volgende data:
– Maandag 15 mei
– Vrijdag 26 mei

Prijzen: 
– 3-gangen lunch à € 37,50
– 4-gangen diner à € 49,50 

Tot dan!

Een culinaire groet,

Karel Boonzaaijer & Ronald Kerklaan
CuHaBo Catering