Kookclinics en kookworkshops Den Bosch

Volg diverse kookclinics of kookworkshops in de omgeving van Den Bosch… heel erg leerzaam, maar vooral ook een smakelijk en gezellig (bedrijfs)uitje!

Wij ontvangen u graag onder het genot van een heerlijke amuse en een apéritief. Als we klaar zijn met borrelen legt onze chef het menu en de ingrediënten aan de hele groep uit. Er wordt gewerkt met kersverse (seizoens)producten, die op pure en ambachtelijke wijze worden verwerkt in de verschillende gangen.

Of u nu een uitgebreid 4-gangendiner wilt leren bereiden, allerlei soorten sushi wilt leren rollen, exclusieve fingerfood hapjes of amuses wilt leren maken… wij stellen de kookclinic samen naar het niveau en smaak dat gewenst wordt!

Het bereiden van de gerechten van het menu wordt verdeeld over de verschillende deelnemers van de kookclinic zodat iedereen actief meedoet aan de clinic. Wanneer de mise en place klaar is gaan we met alle deelnemers aan tafel om het resultaat van de clinic te proeven! Iedere groep serveert het gerecht dat zij gezamenlijk voorbereid hebben.

Uiteraard krijgt u de recepturen mee naar huis zodat u uw gasten een volgende keer een culinaire verrassing kunt voorschotelen.

Wij leveren maatwerk, dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

Locatie kookclinics en kookworkshops

Voor onze kookclinics maken wij gebruik van verschillende kookstudio’s in de omgeving van Den Bosch. Wij informeren u graag over de mogelijke locaties.   

Wanneer u de beschikking heeft over een iets ruimere keuken is het vaak ook mogelijk om op uw eigen locatie een kookclinic te volgen. Wij nemen dan alle benodigde materialen mee om te koken.

Indien u meer informatie wilt ontvangen over de verschillende kookclinics die wij kunnen verzorgen, neem dan contact met ons op! Wij stellen ook graag een kookclinic op maat voor u samen!