Ronald Kerklaan,Karel Boonzaaijer,CuHaBo Catering
Fingerfood hapjes CuHaBo catering op event Art of Living Well
Karel Boonzaaijer kookt op event Art of Living Well

Wie zijn wij?

CuHaBo Catering uit Den Bosch staat voor passie voor koken, puur eerlijk en ambachtelijk en is een samenspel van Karel Boonzaaijer en Ronald Kerklaan. Wij zijn al jaren actief in de catering met het verzorgen van diners, evenementen catering, catering op locatie, kookclinics en catering op maat. In 2016 zijn we gestart met een nieuw concept Koken met Topsporters waar we ondernemen verbinden met topsport en als teambuilding activiteit door.

CuHaBo Catering is een cateringbedrijf uit Den Bosch met een vernieuwende frisse kijk op catering en het volledig verzorgen van grote en kleine evenementen. Doordat wij, indien nodig, samenwerken met verschillende partijen die allen specialisten zijn op hun eigen vakgebied kunnen wij ieder evenement tot in de kleinste details verzorgen waarbij wij altijd de regie in eigen hand houden.

Puur, eerlijk en ambachtelijk zijn steekwoorden die als een rode draad door ons hele bedrijf lopen en in al onze werkzaamheden terugkomen. Alle producten die wij gebruiken zijn daarom ook geselecteerd op de criteria: puur en eerlijk en wij verwerken deze op een ambachtelijke manier zonder hierop concessies te doen. Naast catering en het verzorgen van kookclinics produceren wij onder andere ambachtelijke gerookte zalm en diverse luxe vleeswaren en bakken wij ons eigen brood.

Geef een reactie