Desserts: warm en koud

Een maaltijd is niet af zonder een dessert. Het nagerecht kan ook in een waaier van desserts worden geleverd in buffetvorm of zelfs op aparte bordjes zoals bij een Walking Dinner. De samenstelling van de verschillende warme en koude desserts die u uw gasten wilt serveren kunt u zelf bepalen.

Hieronder vindt u enkele ideeën van de mogelijkheden:

Warme en koude desserts

Warme en koude desserts

  • Warme chocolade mousse met vleugje zeezout en gemarineerde mango
  • Nougat-ring gevuld met mascarpone koffiecrème en rauwe cacaobonen
  • Delice van champagne en frambozen
  • Delice van passiefruit
  • Chocolade brownie met advocaatmousse
  • Gemarineerde aardbeien met mascarpone, basilicum en balsamico
  • Tarte tatin van peren met amandelen
  • Tiramisu
  • Yoghurt hangop met bosfruit en zoete kruidenstengels
  • Cannelloni van witte chocolade met amarene kersen
  • Parfait van sinaasappel met basilicum
  • Asperge-ijs met gekonfijte asperges
  • Salade van citrusfruit met limoensorbet en mint